Életünk kísérőzenéjét írta

KÖNYVKRITIKA - LXI. évfolyam, 19. szám, 2017. május 12.

Jeff Burger (szerk.): Leonard Cohen magáról, Cohenről. 41 év, 26 beszélgetés. Fordította Müller Péter Sziámi, Müller Máté, Domonkos Péter. Park Könyvkiadó, Budapest, 2016, 495 oldal, 4990 Ft

Az interjúk zöme kanadai, amerikai, ausztráliai, angol, spanyol, svéd, görög pop-zenei újságok, rádió-és tévéállomások számára készült, a kötetünkben szereplő utolsó beszélgetés 2008-ban jelent meg a leghíresebb kanadai angol nyelvű hetilapban. Őszintén beszél ebben szorongásáról, többéves nikotin-és alkohol-függőségéről, arról, hogy nincs „világra szóló” hangja, és milyen nehéz feladat számára néhány, érzelmileg gyötrő dal (Suzanne, So long, Marianne) előadása a koncert-turnékon.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LX. évfolyam, 46. szám, 2016. november 18.
Élet és Irodalom 2018